Vastgoed Crowdfunding

 

Altijd al vastgoed willen bezitten maar niet het benodigde budget in kas? Bij Drenth Vastgoed Beheer is dat verleden tijd. Want, Drenth Vastgoed Beheer lanceert ‘Vastgoed Crowdfunding’. Dat stelt u in de gelegenheid om samen met andere investeerders een object te kopen waar u een participatie in heeft.

Wij brengen potentiële partijen bij elkaar die samen hetzelfde doel na streven, vastgoed kopen. Daar zoeken wij het pand voor, en regelen wij eventueel de financiering voor bij de bank die voor het grootste deel mee betaalt aan het pand. Dat, samen met de inleg van de diverse investeerders, maakt het mogelijk dat uw droom geen droom meer is maar werkelijkheid wordt. Uw kapitaal wordt op een nette, professionele manier ingelegd in, voor u, tastbaar vastgoed in uw eigen regio.  Elke 3 maanden wordt uw rendement uitgekeerd op een door u vooraf opgegeven rekeningnummer te samen met een e-mail van de baten en lasten. Geen zorgen omtrent leegstand van uw vastgoed, Drenth Vastgoed Beheer is daar uw partner in. Eigen tenaamstelling, geen schimmige fondsen waar u een ‘deel’ in hebt. Dit vastgoed is van u en blijft van u!

En, het rendement op uw verhuur is niet het enige waar u op verdient. Vastgoed heeft een gemiddelde prijsstijging van ongeveer 4% per jaar! Dat te samen met de huur inkomsten zal het rendement op uw spaargeld brengen rond de 10%, daar waar de ‘solide’ banken een rente uitkeren van 0.25%. De belastingdienst rekent u al meer rendement op uw vermogen, dit betekent dat uw geld elk jaar minder waard wordt…

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het kopen, verhuren en verkopen van diverse objecten, verder beschikken wij over een heel breed netwerk van makelaars, verhurende en verkopende partijen, bouwbedrijven etc etc.

Indien u meer informatie wilt ontvangen omtrent onze Vastgoed Crowdfunding mogelijkheden dan kunt u hieronder het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.

* Verplicht

BelBel of mail voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.