Ons aanbod

 

Bent u op zoek naar een geschikte huur- of koopwoning of een bedrijfspand/kantoorruimte in de Bollenstreek, dan bent u bij Drenth Vastgoed Beheer aan het juiste adres. Ons woning- en bedrijfsaanbod ligt verspreid over plaatsen zoals Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Hillegom, Warmond en omstreken en biedt u een grote diversiteit op het gebied van afmetingen, prijzen en functionaliteit.

Naast het verhuren en verkopen van woningen en bedrijfsruimtes zijn wij bij Drenth Vastgoed ook gespecialiseerd in het beheren van huizen, appartementen, bungalows, studio’s , bedrijfsruimtes, kantoorpanden, garages en meer. Dankzij de ruim 20 jaar lange vastgoed ervaring kennen wij de sector door en door. Wilt u weten wat het inhoudt als wij uw woning of bedrijfspand beheren? Dan vindt u dat op de website onder “Beheer” of anders kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. U vind deze informatie op onze contactpagina.

Maak uw keuze

Bent u opzoek naar een huur- of koopwoning dan kunt u hieronder op de knop klikken om direct ons actuele aanbod te bekijken. Mocht u niet vinden wat u zoekt dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Bent u opzoek naar een huur- of koopbedrijfsobject dan kunt u hieronder op de knop klikken om direct ons complete aanbod te bekijken. U kunt contact met ons opnemen voor een persoonlijke afspraak om te zien of wij u verder van dienst kunnen zijn.