Bedrijfsaanbod

 

Bent u op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte en/of kantoorruimte in de Bollenstreek, dan bent u bij Drenth Vastgoed Beheer aan het juiste adres. Ons bedrijfsaanbod ligt verspreid over plaatsen zoals Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Hillegom, Warmond en omstreken en biedt u een grote diversiteit op het gebied van afmetingen, prijzen en functionaliteit.

Naast het verhuren en verkopen van bedrijfsruimtes en kantoorpanden zijn wij bij Drenth Vastgoed ook gespecialiseerd in het beheren van bedrijfsruimtes, kantoorpanden, garages en meer. Dankzij de ruim 20 jaar lange vastgoed ervaring kennen wij de sector door en door. Wilt u weten wat het inhoudt als wij uw bedrijfsruimte beheren? Dan vindt u dat op de website onder “Beheer” of anders kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. U vind deze informatie op onze contactpagina.

Bekijk ons actuele aanbod

Bent u opzoek naar een bedrijfsruimte of kantoorpand voor de verhuur dan kunt u hieronder op de knop klikken om direct ons actuele huuraanbod te bekijken.

Denkt u er over om een bedrijfsruimte te kopen? Dan kunt u hieronder op de knop klikken om direct ons bedrijfsaanbod te bekijken wat beschikbaar is voor de verkoop.